About Shamna

Welcome to

Goddess Creations

“Goddess Creations helpt vrouwen en mannen om weer in balans te komen door verbinding te maken met hun innerlijke bron. Door te luisteren en te handelen naar je intuïtie, versterk je jezelf, word je gezonder en gelukkiger.”

Mijn motto is “We are all Creations of Goddess and everything we do is a Goddess Creation.” Vanuit het vertrouwen in de zelfhelende vermogen van de mens, en het geloof dat je altijd jouw leven kan veranderen, bied ik diverse diensten aan.

Shamna Lea Grey

Empowerment
Authenticity
Health
Creation

My Story

Niets maakt mij gelukkiger dan tweetalig Vertrouwen en Eigenwaarde Coach, NLP Trainer en Master Coach, Priesteres, Moeder en Juicy Goddess te zijn.

Ik geniet van de diepe dalen en de prettige hoge toppen van het leven. Een beetje zoals een oester die de pijnlijke zandkorrel verandert in een prachtige parel, zie ik de edelsteen, de kans, in zogenaamde tegenslagen. En als ik er geen invloed op kan uitoefenen laat ik het los in het nu en besteed ik er zo min mogelijk energie aan.

In 2015 begon ik te leren dat het vasthouden van negatieve energie, gedachten en emoties mijn lichaam ziek maakte, waardoor ik in 1999 Multiple Sclerose (MS) in mijn lichaam kreeg. FUN, GENOT is nu mijn leidraad! Maar dat is niet altijd zo geweest.

Ik was jarenlang werkzaam als Financieel Manager en deed ook de salarisadministratie bij een bedrijf. Ik maakte lange dagen, nam werk mee naar huis, zorgde voor het gezin, ging naar de kerk, ging wekelijks naar de sportschool en diep van binnen voelde ik me ongelukkig vanwege een onopgelost jeugdtrauma. Maar ik heb het overleefd. Ik zette door. Ik zou niet snel opgeven.

En toen gebeurde het, mijn dal.

Het was de dinsdag na kerst, 27 december 2016. Vijf dagen daarvoor had ik mijn 10-jarig jubileum bij mijn werkgever gevierd. En ik had gehuild toen ik de bloemen in ontvangst nam, in het bijzijn van al mijn collega’s, in de overvolle kantine, omdat ik pijn voelde. Ik voelde de pijn van jaren liefde voor een bedrijf voelen dat niet meer van mij hield. Ik voelde de pijn en angst van de MS langzaam maar zeker weer omhoog kruipen, als een te strak korset op mijn lichaam. Ik voelde de pijn en schaamte van het stiekem vasthouden van de muur in de gang zodat collega’s niet zouden zien dat mijn evenwicht weg was. De pijn en verwarring van uitgespeeld worden door mijn manager tegen andere collega’s. De pijn van jongleren van twee functies in één, waarbij het werk elke twee weken piekt. De pijn om totaal niet gewaardeerd te worden.

Dus die dinsdag na kerstmis, de 27e, was ik vroeg op kantoor om de salariswijzigingen voor de honderden collega’s te verwerken, en de collega die ik aan het trainen was, bleef weg. Ze meldde zich ziek na zes maanden dienst en toen ik haar belde zei ik dat het goed was dat ze voor haar gezondheid koos. Ik los het zelf op in de komende dagen. Ik deed het toch al jaren alleen? Maar een stem klonk heel hard in mijn hoofd. “Shamna, als je dit gewoon neemt zoals vroeger, ga je dood!” Aan mijn bureau trok ik een online orakelkaart tevoorschijn en er stond “Nurture Yourself”, oftewel “Zorg Voor Jezelf”. Ik ging meteen naar een aparte kamer en belde de arbodienst en zei: “Ik ben een workaholic, ik heb MS en ik heb je hulp nodig.” Ik kon die vrijdag komen. En ondertussen deed ik zoals gewoonlijk de salarissen, ook ‘s avonds thuis, en begon stilletjes mijn bureau op te ruimen, in de veronderstelling dat ik twee weken rust zou krijgen. Die vrijdag keek de arbofunctionaris mij aan en zei: “Ga naar huis.” Iemand had eindelijk mijn masker doorboord! Iemand heeft mij gezien! Ik kon loslaten! En ik liet los, huilend van angst en dankbaarheid. Ik belde mijn manager om hem te informeren en ik gleed van de heerlijke glijbaan naar een burn-out en uiteindelijk arbeidsongeschiktheid.

Waarom was de glijbaan geweldig? Na, dat ik mijn kinderen had gekregen, was dit het beste wat ik ooit heb gedaan! Ik had eindelijk voor mezelf gekozen, mezelf op nummer 1 gezet, en daar was ik me op dat moment zeker van bewust. Het geschenk zit in de afdaling, in het loslaten van wat je niet langer dient. En hierdoor ging er een nieuwe wereld voor me open. Het was het begin van mijn Ontwaken, Awakening. Het was het begin van de reis naar mijn Zelfliefde, naar Mijn Self-Love!

 

 

Ik heb oorspronkelijk een christelijke opvoeding gehad, maar geniet nu van een nauwere band met Divine, Universe, God, Goddess dan alle voorgaande jaren in de kerk. Daarnaast heb ik sterk het gevoel dat God overal is, in alles en iedereen, en ook voor iedereen. Omdat God liefde is toch? Ik geloof dat het Goddelijke overal leraren heeft en heeft gehad en dat we allemaal kinderen van God zijn! Wij zijn God(in)!

Ik was nu op het pad van toevalligheden, signalen en synchroniciteiten, zoals cijferreeksen en orakelkaarten. Mijn perceptie van de wereld veranderde en kans na kans volgden elkaar in hoog tempo op.

Zoals een online aangeboden training over the Red Tent, de Rode Tent, van Tanishka, die me leerde over de maan- en vrouwencycli, over het houden van workshops en deelcirkels, Godinnen en magie, die ik nu integreer in mijn coaching en retraites.

Zoals een Sisterhood-retraite in Avalon, Glastonbury, waar ik leerde over spirituele dingen en een andere, meer afgestemde en verbonden manier van leven.

Zoals de opleiding Reiki en Mediumschap, Chakrawerk en een priesteresopleiding, waarbij ik mij meer verbond met de energieën en kennis van de natuur. En ook NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en TLT (Tijd Lijn Therapie), wat mij in coaching de mogelijkheid geeft om in zeer korte tijd diepgaande, langdurige resultaten te behalen. Door het zelf te ondergaan, het wegnemen van mijn negatieve gedachten, emoties en beperkende overtuigingen, ben ik ook gegroeid, naast dat ik het allemaal heb leren toepassen als NLP Trainer en Master Coach en Hypnotherapeut.

Ondertussen heb ik al wat burn-outs, dips en transformaties gehad. Ik noem ze “Cocons”, zoals waar de rups in zit om door pulp een vlinder te worden. “Trust the Process”, “Vertrouw op het proces” werd mijn mantra om door te zetten. Ik heb MS losgelaten en ben sinds 2003 medicijnvrij. Mijn rugzak is nu behoorlijk gevuld met een rijk scala aan tools en ervaringen. Tijdens mijn reis, mijn Awakening, leerde ik weer te vertrouwen op mijn intuïtie en te luisteren naar mijn Innerlijke stem. Ik genas vele wonden en vond mezelf terug en langzaam herwon ik mijn vreugde en kinderlijke sprankeling.

En mijn bedrijf Goddess Creations was geboren.

Gamechangers voor mij waren deze twee pijlers:

God heeft drie antwoorden op elke vraag: Ja, Niet nu of Iets Beters! En The Law of Attraction, met ‘waar je je aandacht op richt, dat groeit’.

Door mijn plezier en ingevingen te volgen trek ik hoogtes aan en manifesteer ik bewust PLEZIER en overvloed in mijn leven.

Met mijn coaching, retraites, trainingen, cursussen en video’s via Goddess Creations wil ik vrouwen en mannen inspireren en laten beseffen dat ook zij hun leven in eigen handen hebben, dat ze hun eigen werkelijkheid creëren en dat ze altijd van koers kunnen veranderen .

Als ze willen!

Laat mij je Vuurtoren zijn.

“We are all Creations of Goddess and everything we do is a Goddess Creation.”