Create your Empowering Vision

Create your Empowering Vision

Plan Jouw Toekomst

Hoera! Je bent van jouw blokkades af!

Na de Unleash The God(dess) Within traject voel jij je vrij, energiek, enthousiast. Je hebt weer zin in het leven, je hebt een positieve instelling, je hebt hernieuwde energie en de stress in jouw lichaam is verminderd. Jouw gedachten worden opnieuw geformuleerd, jouw emoties worden in balans gebracht, jouw overtuigingen zijn versterkend, jouw waarden worden herschikt en je gewoonten veranderen.

Geen wolkje aan de lucht, toch?

Want hoe ga je verder nu je eigenlijk een nieuw mens bent, helemaal in je kracht? Misschien heb je nieuwe wensen. Misschien kun je nu eindelijk doen wat je al die jaren hebt gewild, maar altijd hebt uitgesteld. Misschien wil je nu duidelijke stappen ondernemen om jouw gezondheid te verbeteren, of de relatie te krijgen die je wilt, of van baan te veranderen of meer rust te krijgen of meer inkomen aan te trekken.

Je hebt nu de energie en focus om meer te doen, maar hoe ga je jezelf uitdrukken of jouw energie en tijd efficiënt gebruiken? Wat zijn de tools om dit op een gefundeerde manier voor elkaar te krijgen? Wat zijn jouw wensen? Op welk gebied van het leven begin je als eerste? Wat heeft nu jouw prioriteit? Wat is nu het belangrijkste voor jou?

Is het jouw carrière of vrije tijd, is het geld of gezondheid, is het een relatie of jouw gezin? Wat vind je zo belangrijk en hoe ga je dat uitbeelden als leidraad voor jouw toekomst? Welke stappen moet je zetten en wanneer, nu de wereld helemaal voor jou open ligt? Hoe blijf je gemotiveerd?

Je wilt jouw dromen waarmaken, nietwaar?

Tijdens het traject Create Your Empowering Vision kun je op een heel praktische, tastbare manier die helderheid krijgen die je nodig hebt om jouw dromen waar te maken.

Wat houdt het in?

Het Create Your Empowering Vision traject is een dynamisch, concreet traject dat 12 uur duurt en bestaat uit zeven stappen. Waar je tijdens het Unleash the God(dess) Within traject losliet en begon met herprogrammeren, ga je in het Create Your Empowering Vision traject nu verder bouwen aan jouw waarden en goede gewoontes. Het is een actief proces, met tastbaar resultaat, dat idealiter binnen 2 tot maximaal 4 weken wordt afgerond. Zo kun je snel aan de slag met het realiseren van jouw dromen.

De zeven stappen zijn:

 1. Wheel of Life (4 uur)
  • Krijg een beeld van wat jouw waarden zijn
  • Geef prioriteit aan de verschillende gebieden van jouw leven
 2. MBTI (2 uur)
  • Ken jouw persoonlijkheidskenmerken
  • Modelleer de beste versie van jezelf 
 3. Logical Levels (2 uur)
  • Maak jouw missie of doel duidelijk
  • Weet wat er van jouw identiteit, waarden en normen, capaciteiten, gedrag en omgeving nodig is om jouw droom te verwezenlijken
 4. Vision Board (1 uur)
  • Maak jouw wens concreet zichtbaar 
 5. Incantation (1 uur)
  • Creëer jouw krachtige affirmatie of bezwering
 6. Ultimate Success Formula (2 uur)
  • Maak jouw concrete plan 
 7. Conclusie, Beoordeling, Vooruitgang 

Hoe ziet het coachingtraject eruit?

Eerst bespreken we de inhoud van het contract.

Tijdens het Create Your Empowering Vision traject ontmoeten we elkaar online of live gedurende 2 tot 4 weken voor 2 tot 4 uur per sessie. De dagen dat dit plaatsvindt stemmen we vooraf af en houden er rekening mee dat de uren per sessie flexibel zijn. De voortgang hangt af van wat er in de sessies naar voren komt.

Tijdens onze sessies bespreken we de verschillende thema’s, lopen we de verschillende opdrachten door en krijg je thuis iets om mee aan de slag te gaan. Om de voortgang en kwaliteit van de coaching en jouw resultaten te waarborgen, is het ook belangrijk dat de opdrachten klaar zijn voor ons volgende gesprek. Aan het einde heb je een concreet en tastbaar overzicht van jouw wensen en doelen, hoe je deze wilt bereiken en een manier om gemotiveerd te blijven.

Je kunt ervoor kiezen om dit apart te doen na of in combinatie met het traject Unleash The God(dess) Within (15 uur) of je kunt kiezen voor doorlopende coaching ondersteuning met een Live By Design-pakket van 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden (12 uur). 

Praktisch

Het Create Your Empowering Vision traject duurt 12 uur.

Het kan live plaatsvinden in Zoetermeer of Voorburg of het vindt online plaats in Zoom en wordt opgenomen. Als het in Zoom is krijg je een opname van de audio. Het is noodzakelijk om zelf aantekeningen te maken zodat je weet wat jouw conclusies en inzichten zijn.

Na onze sessies vraag ik om een getuigenis.

Je kan het Create Your Empowering Vision in 1, 2, 3, 4, 6 of 10 termijnen betalen

 

Je kan de Combinatie 1 nemen, het Unleash The God(dess) Within coaching programma met het Create Your Empowering Vision traject.

Of je kan de Combinatie 4 nemen, het Create Your Empowering Vision traject met het Live By Design traject.

Ook kan je de super Combinatie 3 nemen, het Unleash The God(dess) Within coaching programma met het Create Your Empowering Vision traject en het Live By Design traject.

Ben je onder bewind? Neem dan contact met mij op over de mogelijkheden.

Wanneer je boekt en betaald hebt, krijg je toegang tot de Calendly agenda zodat je een initiële afspraak kan maken om het contract te bespreken en de andere uren in the plannen.

Testimonials

What They Say

Discover The Goddess Within Retreat

“(Shamna)Als heel bekwaam, ze is zelf heel sterk en toch speels als een kind, ze is zo mooi en het voelt echt dat ze alle vrouwen in hun kracht wil zien.”

– Félice

Grown Your Crown Retreat

“…De shift. De “dood” van mijn oude Ik die mij niet meer dient.”

– Madzy

Clarity Coaching Session

“The insight has led me to recognising more of this in my everyday life. 
Cannot thank you enough.”

– Trina

Clarity Coaching Session

“Just have a powerful transformative coaching session with Shamna  to solve my issue with making decision that was holding me back with many symptoms. Shamna used her creativity combining  CTC + TLT  💫🎆WOW  that’s so transformative and POWERFUL : I took my power back +  connected to my inner identity as a decision maker + positive learnings + breakthrough, felt energy shifting in my solar plexus. My inner state shifted body and mind energized!! I feel POWERFUL and VIBRANT and FLOW. THANK YOU sooo much Shamna for your precious help🙏🙏🙏 ! You are an AMAZING POWERFUL  Coach! God bless💥🦸‍♀️🎆💫💝.”

– Kim