Coaching

Clarity Coaching Session

  • Krijg helderheid, duidelijke stappen en inzicht op jouw belangrijke vraag of probleem.

Herken je dit, dat je echt ergens mee zit en dat je maar niet op de oplossing komt?

Ben jij de Angst, Twijfel, Boosheid en Blokkades beu?

Alleen jij kan Nu kiezen voor Zelfverzekerdheid, Helderheid, Plezier en Vrijheid. 

De Clarity Coaching Session lost jouw prangend probleem op. 

Durf jij het aan?

Unleash the God(dess) Within

  • Transformerende doorbraak sessies van Pijn naar Plezier.

Vrolijk en gelukkig willen we toch allemaal door het leven gaan? Stralend als de zon. Maar vaak, net als het weer, staat er een wolk voor onze zon. En die wolken belemmeren ons geluksgevoel en ons vermogen om volop van het leven te genieten.

Deze 5 menselijke wolken bestaan uit dingen die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, zoals negatieve gedachten, negatieve emoties, beperkende overtuigingen, waarden die niet op de juiste plek staan en slechte gewoonten. Deze hindernissen komen vaak voort uit trauma’s uit het verleden en voorkomen dat we nu ten volle van het leven kunnen genieten.

Het Unleash the God(dess) Within coachingstraject helpt je om alle oude blokkades los te laten, zodat je vrij bent, de ruimte hebt om eindelijk te kiezen voor wat je echt wilt in het leven.

Create Your Empowering Vision

  • Plan Jouw Toekomst

Je bent van jouw blokkades af! Na de Unleash The God(dess) Within traject voel jij je vrij, energiek, enthousiast.  Geen wolkje aan de lucht, toch? Maar hoe ga je verder nu je eigenlijk een nieuw mens bent, helemaal in je kracht? Tijdens het traject Create Your Empowering Vision kun je op een heel praktische, tastbare manier die helderheid en stappen krijgen die je nodig hebt om jouw dromen waar te maken.

Live by Design

  • Continue Resultaat Coaching

Herken je dat? Je hebt een training gevolgd, je hebt alles gehoord, je hebt aantekeningen gemaakt, je weet precies wat je moet doen, je gaat de eerste week enthousiast aan de slag en dan…

Dan komt het dagelijkse leven op je pad, en de dagelijkse verplichtingen verschijnen weer. Je raakt afgeleid, je raakt minder gemotiveerd je raakt gedesillusioneerd of uitgeput en voor je het weet ligt je droom stof te vergaren op de plank.

Met de focus van het Live By Design traject doe je het niet alleen en toch vanuit Jouw Kracht. Missie volbracht!

Testimonials

What They Say

Discover The Goddess Within Retreat

“(Shamna is) heel bekwaam, ze is zelf heel sterk en toch speels als een kind, ze is zo mooi en het voelt echt dat ze alle vrouwen in hun kracht wil zien.

– Félice

Unleash The Goddess Within Coaching Programme

“Ik voel mij lichter, heb minder last van mijn keel. Ik heb meer energie. Ik durf de uitdaging aan te gaan.”

– Sherida

Discover The Goddess Within Retreat

Alles wat er was -> was perfect afgestemd op ons allemaal. Confronterend, Spiegelend, Helend, Liefdevol -> Completerend.”

– Liesbeth

Clarity Coaching Session

“…I realised an aspect of who I was, an aspect that I has been
hiding because sometimes the illusion of life and also cloud the life we
actually have.”

– Trina