Live by Design

Live by Design

  • Continue Resultaat Coaching

Herken je dat? Je hebt een training gevolgd, je hebt alles gehoord, je hebt aantekeningen gemaakt, je weet precies wat je moet doen, je gaat de eerste week enthousiast aan de slag en dan…

Dan komt het dagelijkse leven op je pad, en de dagelijkse verplichtingen verschijnen weer. Je raakt afgeleid, je raakt minder gemotiveerd, je wordt getrokken door mensen om je heen, werk, kinderen, social media, het huishouden, al die dingen weerhouden je ervan om aan de slag te gaan met jouw plan. Je raakt gedesillusioneerd of uitgeput en voor je het weet ligt je droom stof te vergaren op de plank.

Maar het kan ook anders!

Met het Live By Design coachingstraject hoef je dit niet alleen te doen. Je krijgt de ondersteuning en motivatie die je nodig hebt om je droom waar te maken en op koers te blijven. Iets met samen staan we sterk en 1+1=3. Zo heb je een verantwoordingspartner en omdat er een volgende afspraak gepland staat, heb je motivatie om de stappen te zetten die je wenst en hebt gekozen tijdens het Create Your Empowering Vision traject. Hoe kan het beter? Je bent gemotiveerd, hebt een reden om door te gaan en bereikt met Live By Design sneller jouw doelen door het momentum dat je opbouwt. En als je ziet dat je mooie stappen zet, krijg je meer zelfvertrouwen en krijg je nog meer zin om door te gaan. En voordat je het weet, kijk je terug en zie je de reis die je hebt gemaakt, het pad dat je hebt afgelegd, allemaal afhankelijk van wat jouw dromen en doelen zijn, en ben je erg trots op wat je hebt bereikt. Daar gaat het om! Proost! Met de focus van het Live By Design traject doe je het niet alleen en toch vanuit Jouw Kracht. Missie volbracht!

Wat houdt het in?

Het Live By Design coachingstraject is een verantwoording traject en duurt 3, 6 of 12 maanden met in totaal 12 sessies van in totaal 18 uur. Bij een traject van 3 maanden heb je elke week een sessie, bij 6 maanden is dat een sessie om de week en bij 12 maanden is dat een keer per maand een sessie. Het is verstandig om in het begin wekelijkse sessies in te plannen.

Tijdens een sessie bespreken we jouw voortgang naar de drie hoofddoelen die je hebt gekozen. Hier zijn enkele vragen die gesteld kunnen worden:

  • Op welke gebieden heb je hulp nodig?
  • Wat zou je doen?
  • Wat heb je gedaan?
  • Waar liep je tegenaan?
  • Waarmee heb je hulp nodig?
  • Wat ga je doen?

Je doelen worden getoetst aan vooraf besproken en afgesproken meetbare tools uit het Create Your Empowering Vision-traject en het GANTT-model dat aan het begin van het Live By Design-traject is gemaakt. Zo ga je stap voor stap aan de slag. Samen houden we uw doel voor ogen en de gewenste oplevertermijn en toetsen we samen de haalbaarheid. Zo ga je aan de slag met jouw droom, creëer je nieuwe gewoontes en krijg je regelmatig feedback en eventueel advies van mij, zodat je weer verder kunt. Jij kiest het pad dat je volgt, want jij ontwerpt jouw leven, You Design Your Life!

Hoe ziet de coaching eruit?

Eerst bespreken we de inhoud van het contract.

Tijdens het Live By Design coaching traject ontmoeten we elkaar live of online gedurende 12 sessies van 1,5 uur per sessie.

Het kan zijn dat er andere uitdagingen opduiken en dan kun je kiezen wat prioriteit heeft, terwijl je toch het grote plan voor ogen houdt. Mogelijk moeten er extra sessies worden gepland.

We bespreken jouw voortgang, of je hebt bereikt wat je de vorige keer hebt besloten, waar je tegenaan liep, wat er kan worden aangepast en welke nieuwe stappen je moet zetten en tegen wanneer. Verantwoording en eerlijkheid is hier belangrijk! Na afloop van een pakket kun je een nieuw pakket nemen om jouw andere doelen uit te werken of huidige doelen verder te ontwikkelen. Het gaat erom stappen te blijven zetten richting jouw Droom!

Je kunt ervoor kiezen om dit Live by Design traject te doen, direct na het Unleash The God(dess) Within traject (15 uur) of na het Create Your Empowering Vision traject (12 uur).

Praktisch

Het Live By Design coachingstraject behelst 18 uur en duurt 12 sessies gesmeerd over 3, 6 of 12 maanden

Het kan live plaatsvinden in Zoetermeer of Voorburg of het vindt online plaats in Zoom en wordt opgenomen. Als het in Zoom is krijg je een opname van de audio. Het is verstandig om zelf aantekeningen te maken zodat je weet wat jouw conclusies en inzichten zijn.

Na onze sessies vraag ik om een getuigenis.

Je kan het Live By Design traject in 1, 2, 3, 4, 6 of 10 termijnen betalen

 

Je kan de Combinatie 4 nemen, het Create Your Empowering Vision traject met het Live By Design traject.

Of je kan de Combinatie 2 nemen, het Unleash The God(dess) Within coaching programma met het Live By Design traject.

Ook kan je de super Combinatie 3 nemen, het Unleash The God(dess) Within coaching programma met het Create Your Empowering Vision traject en het Live By Design traject.

Zie de webshop voor verdere betalingsmogelijkheden.

Ben je onder bewind? Neem dan contact met mij op over de mogelijkheden.

Wanneer je boekt en betaald hebt, krijg je toegang tot de Calendly agenda zodat je een afspraak kan maken om het contract te bespreken en de andere uren in the plannen.

Testimonials

What They Say

Clarity Coaching Session

Was een aparte leerzame sessie. Shamna heeft het goed gedaan. Minder zweverig dan ik dacht.

– Erik-Jan

Het Kan Anders Workshop

Ik voel mij zo licht en blij. Ik weet dat ik het aan kan en het waard ben. Ik hoef niet meer bang te zijn. Niemand kan me wat doen.”

– Albertine

Discover The Goddess Within Retreat

Een veilige open setting creëren waarin een vrouw zich geliefd voelt en geïnspireerd om de diepte in te gaan, los te laten, te groeien en zich te realiseren wat ze waard is.”

– Félice

Discover The Goddess Within Retreat

“(Shamna)Fijn, Liefdevol – Echte Goddess of Creation  Hield alles goed in de gaten en deed het programma prachtig intuïtief!

– Liesbeth