Free Power Discovery Call

Free Power

Discovery Call

  • Ontdek wat je wel en niet meer wilt en hoe nu verder.

Het bezorgt je slapeloze nachten. Je ligt ‘s nachts naar het plafond te staren, je hartslag gaat omhoog, je gedachten malen, je woelt en draait, je voelt je rusteloos en het zweet breekt je uit.

Of je weet dat je iets wilt, maar je voelt je verward en weet niet precies wat je wilt en daar wil je eigenlijk een antwoord op.

Of je bent somber, je hebt alles geprobeerd en tevergeefs met zoveel mensen gesproken en je hebt de hoop al opgegeven.

Of jouw gezondheid laat te wensen over en je wilt weten hoe je die eindelijk kunt verbeteren, zodat je meer energie hebt om leuke dingen te doen.  

Of je voelt dat je eigenlijk van de stress afglijdt naar een burn-out en dat vind je heel beangstigend, en je vraagt je af hoe je dat kunt stoppen, zodat je weer fit, krachtig en sprankelend door het leven kunt gaan, zoals je eigenlijk wilt.

Je bent er echt klaar mee!

Je hebt er genoeg van om van de regen in de drup te komen. Je hebt het gevoel dat niets je meer kan helpen en je vindt het niet leuk meer. En toch…

Toch denk je: “Ik ga het nog een keer proberen, dit is mijn laatste kans.”

Want één ding weet je wel zeker en dat is, aan deze onzekerheid moet een einde komen! Je wilt nu écht de knoop doorhakken, hoe het ook gebeurt, op de een of andere manier, want zo kan het niet langer doorgaan. En je wilt weten hoe dit kan, hoe je dit kunt bereiken.

De Free Power Discovery Call kan je helpen te weten wat je wilt en je ondersteunen om een weloverwogen beslissing te nemen, zodat jouw pijn en onzekerheid niet voortduurt ten koste van jouw gezondheid, relaties, energie, werk en welzijn.

Welkom!

Blij dat je Goddess Creations hebt gevonden.

De Free Power Discovery Call duurt 1 uur.

Tijdens de Free Power Discovery Call krijg je inzicht in wat je wel en niet meer wilt. Je ontdekt wat jou eigenlijk al die tijd heeft tegengehouden om te bloeien. Je ervaart hoe fijn het zou zijn als je probleem eindelijk opgelost zou zijn. Fantastisch!

Tijdens ons uurtje samen krijg je niet alleen duidelijkheid over welke keuzes voor jou de juiste zijn en hoe je verder kunt, maar wordt ook heel duidelijk waarom je NU die beslissing moet nemen.

Dit alles zodat je rust kunt vinden, kunt uitademen, er eindelijk op kunt vertrouwen dat je het antwoord krijgt op jouw prangende vraag en situatie en niet meer alleen hoeft te worstelen.

 

Het wordt tijd dat jij jezelf op de eerste plaats zet, dat je de rust neemt die je nodig hebt en toestaat wat zich kan ontvouwen, zodat je de Goddess of God kunt zijn die je werkelijk bent. Boek nu jouw Free Power Discovery Call. Laat mij jouw vuurtoren zijn. Het is nooit te laat, maar het is dringend tijd voor actie! 

De Free Power Discovery Call duurt ongeveer 1 uur.

Het kan live plaatsvinden in Zoetermeer of het vindt online plaats in Zoom en wordt opgenomen. Als het in Zoom is krijg je een opname van de audio en een email met de inzichten en mogelijkheden.

Na onze sessie vraag ik om een getuigenis.

Testimonials

What They Say

Het Kan Anders Workshop

“Ik voel mij zo licht en blij. Ik weet dat ik het aan kan en het waard ben. Ik hoef niet meer bang te zijn. Niemand kan me wat doen.”

– Albertine

Ground Your Crown Retreat

Diep, liefdevol, dankbaar. Loslaten van schuldgevoel… Bevestiging van mezelf.”

– Vivian

Discover The Goddess Within Retreat

“(Shamna is) Top. Tijd en ruimte voor iedereen. Het programma wentelde mee met de Sisters naar behoeften en dan nog even verder…

– Désirée

Clarity Coaching Session

“Je vroeg veel door waardoor ik meer moest trechteren. Dat had ik nodig om concreter te formuleren en er niet omheen te draaien of te verstoppen achter dingen. Dankjewel daarvoor, heel blij mee 💜..”

– Irma