Unleash the God(dess) Within

Unleash The God(dess) Within

Transformerende doorbraak sessies van Pijn naar Plezier.

Vrolijk en gelukkig willen we toch allemaal door het leven gaan? Stralend als de zon. Maar vaak, net als het weer, staat er een wolk voor onze zon. En die wolken belemmeren ons geluksgevoel en ons vermogen om volop van het leven te genieten. Deze 5 menselijke wolken bestaan uit dingen die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, zoals negatieve gedachten, negatieve emoties, beperkende overtuigingen, innerlijk conflict en slechte gewoonten.

Deze hindernissen komen vaak voort uit trauma’s uit het verleden en voorkomen dat we nu ten volle van het leven kunnen genieten. Als deze patronen aanhouden, kunnen we ziek, depressief en lethargisch worden. Dit heeft weer effect op ons dagelijks functioneren. We geven te veel geld uit, raken verslaafd, krijgen eetstoornissen, verliezen onze baan, trekken relaties aan die ons niet dienen of verliezen onze dierbaren, noem maar op.

Maar willen we het niet anders? Wil je niet positief denken, met een fijn gevoel door het leven gaan, zeker zijn van je zaak, zelfvertrouwen hebben, actie durven ondernemen en vanuit authentieke overwegingen je plannen en dromen echt kunnen waarmaken? Wil je geen gezond lichaam hebben, gezonde relaties hebben, gezonde gewoontes hebben, weten wat je dient en wat je beter kunt achterlaten?

Het Unleash The God(dess) Within coachingstraject helpt je daarbij, zodat je vrijer en zelfverzekerder door het leven kunt gaan en beslissingen kunt nemen op basis van je Innerlijk weten en Goddelijke kracht. Je gevoel van eigenwaarde en eigenliefde zullen omhoog gaan! Het Unleash the God(dess) Within coachingstraject helpt je om alle oude blokkades los te laten, zodat je vrij bent, de ruimte hebt om eindelijk te kiezen voor wat je echt wilt in het leven.

Wat houdt het in?

Het Unleash The God(dess) Within coachingstraject is een traject dat persoonlijk op jou wordt afgestemd, bestaat uit zeven stappen en duurt 15 uur. Het is een geconcentreerd traject dat idealiter binnen 2 tot maximaal 4 weken wordt afgerond. Zo kunnen effectieve resultaten worden behaald.

Wanneer dit proces langer duurt, zit je al in het proces van je transformatie en zijn je waarden en overtuigingen al veranderd. We willen zo concreet mogelijk met je uitgangspositie aan de slag zodat je de resultaten kunt behalen die je wilt en dit meetbaar is. Er wordt dus commitment gevraagd van jou als cliënt en mij als coach.

De zeven stappen zijn:

 1. Persoonlijke Geschiedenis Vragenlijst (4 uur)
  • Identificeer de oorzaak van het probleem
  • Identificeer de 5 menselijke wolken
 2. Beoordeling van de Persoonlijke Geschiedenis Vragenlijst (2 uur)
 3. Start interventie met cliënt (6 uur)
  • Verwijderen negatieve gedachten, 
  • negatieve emoties en 
  • beperkende overtuigingen
 4. Vrije Interventie die varieert per klant (2 uur)
  • Verwijderen overige menselijke wolken
 5. Conclusie (Integratie) (1 uur)
 6. Beoordeling van de Persoonlijke Geschiedenis Vragenlijst 
 7. Vooruitgang

Hoe ziet het coaching traject eruit?

Eerst bespreken we de inhoud van het contract.

Tijdens het Unleash The God(dess) Within coachingstraject ontmoeten we elkaar online of live gedurende 2 tot 4 weken voor 2 tot 4 uur per sessie. De dagen dat dit plaatsvindt stemmen we vooraf af en houden er rekening mee dat de uren per sessie flexibel zijn. De voortgang hangt af van wat er in de sessies naar voren komt.

Tijdens onze eerste sessie werken we met de Persoonlijke Geschiedenis Vragenlijst. Ik stel jou verschillende persoonlijke vragen en je beantwoordt deze zo volledig en open mogelijk. Dit geeft een idee van wat er aan de hand is. Alles wat u deelt is vertrouwelijk en zal met niemand anders worden gedeeld. Het invullen van deze vragenlijst kan maximaal twee sessies in beslag nemen. Tussen het invullen van de vragenlijst en onze volgende afspraak ga ik aan de slag met de Persoonlijke Geschiedenis Vragenlijst.

Tijdens ons volgende gesprek starten we met onze interventie, daarna gaan we aan de slag om jouw negatieve gedachten, negatieve emoties en jouw beperkende overtuigingen te verwijderen en om te zetten in positief denken, positieve lessen en nieuwe versterkende overtuigingen. Hierna, en dat kan zo lang of kort duren als nodig is, kijken we samen welke andere ingrepen nodig zijn om van al jouw 5 menselijke wolken af te komen.

Aan het einde van onze tijd samen kijken we aan de hand van de Persoonlijke Geschiedenis Vragenlijst terug op de voortgang en of de gestelde doelen zijn behaald. We bespreken wat mogelijke volgende stappen voor u kunnen zijn om uw dromen in uw leven te verwezenlijken en dan is dit proces voltooid.

 

Je kunt ervoor kiezen om door te gaan met het traject Create Your Empowering Vision (12 uur) of je kunt kiezen voor doorlopende coaching ondersteuning met een Live By Design-pakket van 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden (12 uur). 

Praktisch

Het Unleash The God(dess) Within coachingstraject duurt 15 uur.

Het kan live plaatsvinden in Zoetermeer of Voorburg of het vindt online plaats in Zoom en wordt opgenomen. Als het in Zoom is krijg je een opname van de audio. Het is verstandig om zelf aantekeningen te maken zodat je weet wat jouw conclusies en inzichten zijn.

Na onze sessies vraag ik om een getuigenis.

Je kan het Unleash The God(dess) Within coaching programma in 1, 2, 3, 4, 6 of 10 termijnen betalen.

 

Je kan Combinatie 1 nemen, het Unleash The God(dess) Within coaching programma met het Create Your Empowering Vision traject.

Of je kan de combinatie 2 nemen, het Unleash The God(dess) Within coaching programma met het Live By Design doorlopende coachingtraject

Ook kan je de super combinatie 3 nemen, het Unleash The God(dess) Within coaching programma met het Create Your Empowering Vision traject en het Live By Design doorlopende coachingtraject.

Zie de webshop voor verdere betalingsmogelijkheden.

Ben je onder bewind? Neem dan contact met mij op over de mogelijkheden.

Wanneer je boekt en betaald hebt, krijg je toegang tot de Calendly agenda zodat je een initiële afspraak kan maken om het contract te bespreken en de andere uren in the plannen. 

Testimonials

What They Say

Unleash The Goddess Within

“Ik voel mij lichter, heb minder last van mijn keel. Ik heb meer energie. Ik durf de uitdaging aan te gaan.”

– Sherida

Unleash The God Within

Shanna cares deeply about her clients and wants what is best for them. The course is quite intense and demanding but she is always full of energy and is fixed on achieving what was set out.

For my part, I have noticed that I am more aware of my emotions, thoughts and decisions since I finished the course. What I also keep reminding myself is that building new neural pathways takes time and it is important to do the exercises regularly.”

– James

Clarity Coaching Session

“I would have valued this a couple of thousand euros, paid €1500,- or up. – Business coaching.”

– Yadira

Ground Your Crown Retreat

“Alles (was fijn…). De locatie, de (bege)leiding van Shamna, de ondersteuning van Vivian, het heerlijke eten. De groep.”

– Madzy