Clarity Coaching Session

Clarity Coaching Session

Krijg helderheid, duidelijke stappen en inzicht in jouw belangrijke vraag of probleem.

Herken je dit, dat je echt ergens mee zit en dat je maar niet op de oplossing komt?

Heel veel vrouwen en mannen zitten in een soort Onderwereld vast. Ze willen vooruit, maar hebben de energie of inzichten niet om verder te komen, uit de sleur van Angst, Twijfel, Boosheid en Blokkades.

Het kan zijn dat je van baan wilt wisselen of dat je iets anders wilt in jouw carrière en dat je niet weet hoe je dat mag aanpakken. Het kan zijn dat je meer geld wilt gaan verdienen, je meer klanten wilt gaan aantrekken of dat jij jouw geld beter wilt kunnen beheren. Het kan zijn dat je worstelt met jouw gezondheid, overgewicht, ondergewicht of een langdurige ziekte of aandoening. 

Misschien betreft jouw onderwerp de relationele sfeer. Hoe vind ik mijn nieuwe partner, hoe laat ik mijn partner los, hoe kan ik een fijner relatie hebben met mijn kinderen. Het kan zijn, hoe kan ik meer tijd maken voor mezelf of mijn ontspanning. Hoe kan ik meer rust vinden in mijn leven en een beter balans hebben tussen werk en vrije tijd. 

Dit en zoveel meer vragen kunnen er zijn en alleen jij weet wat voor jou van belang is om een goede balans in jouw leven te hebben, een goede welzijn. Alleen jij kan Nu kiezen voor Zelfverzekerdheid, Helderheid, Plezier en Vrijheid. Alleen jij kiest ervoor om te Bloeien.

De Clarity Coaching Session lost jouw prangend probleem op.

Durf jij het aan?

Wat houdt het in?

Tijdens de Clarity Coaching Session krijg jij duidelijk en concreet antwoord op jouw vraag. Er wordt gekeken naar jouw situatie, wat jouw échte wensen zijn, de vraag voorbij de vraag, en wat jou tegenhoudt om jouw doelen te kunnen bereiken.

In onze tijd samen kom je tot de inzichten die jij nodig hebt, afhankelijk van jouw situatie worden eventueel kern blokkades opgelost en krijg je de eerste stappen heel helder en inzichtelijk om jouw gewenste doel te bereiken.

Dit alles komt bij Jou vandaan doordat de juiste vragen gesteld worden. Het is een intrinsiek en authentiek proces, dat antwoord geeft op jouw brandende vraag.

Hoe ziet de sessie eruit?

Het is van belang voor de snelheid, dat je een helder beeld hebt van de vraag die jij wilt stellen. Je weet wat je verlangt, wat je als resultaat wilt hebben van deze Clarity Coaching Session. Echter, als je het niet weet, komen we ook tot de crux van jouw verlangen.

Het kan zijn, dat door de vragen die ik stel, dat je tot nieuwe inzichten komt en dat er afgeweken wordt van wat je oorspronkelijk dacht als doel te hebben. Dat is helemaal oké, want dan komen we tot de échte kern van jouw vraag. Samen krijgen we jouw primaire doel helder en jouw gewenste resultaat duidelijk.

Daarna komen we tot wat jou tegenhoudt van dit doel te bereiken. Wat heb je nodig om jou doel te bereiken? Hoe zou het nou zijn wanneer je die bereikt hebt? Wat als je vrijer kan handelen?

En zo kom jij tot de inzichten vanuit jouw innerlijke wijsheid, wat jij wilt en hoe je verder kan en mag.

Het is allemaal in jou. Jij creëert jouw realiteit.

Praktisch

De Clarity Coaching Session duurt 1 uur.

Het kan live plaatsvinden in Zoetermeer of het vindt online plaats in Zoom en wordt opgenomen. Als het in Zoom is krijg je een opname van de audio. Het is verstandig om zelf aantekeningen te maken zodat je weet wat jouw conclusies en inzichten zijn.

Na onze sessies vraag ik om een getuigenis.

Deze Clarity Coaching Session is vooruit betaald. Wanneer je boekt en betaald hebt, krijg je toegang tot de Calendly agenda zodat je een afspraak kan maken. 

Ben je onder bewind? Neem dan contact met mij op over de mogelijkheden.

Testimonials

What They Say

Clarity Coaching Session

A great coach. Always circles back. “What is it that you want?” Uncovers.

Trina Kavanagh-Thomas – Write | Creative | Healer

Clarity Coaching Session

Was een aparte leerzame sessie. Shamna heeft het goed gedaan. Minder zweverig dan ik dacht.

– Erik-Jan

Clarity Coaching Session

“I would have valued this a couple of thousand euros, paid €1500,- or up.”

– Yadira (Business Coaching)

Clarity Coaching Session

“I feel sooo much lighter and more confident re.(garding) my future, thank you for an amazing Discovery call 🙏💖.

– Robert-Jan