Herken je dat? Dat je een kans ziet en je geinteresseerd bent, dat je dan gaat twijfelen “zal ik het doen, zal ik het niet doen?” en dat dan die kans ineens voorbij is? De boot is gemist. En je denkt, “Verdorie, wat als..?”.

Nou, ik ben hier om jou te helpen alsnog in de boot te raken. 

Mijn verjaardag is in april en mijn 50e jaar is begonnen doordat ik 49 ben geworden. Om dat te vieren en omdat mijn vernieuwde website Goddess Creations nu gelanceerd is met de Free Discovery Call en al mijn prachtige coaching diensten genoemd, bied ik de gehele maand alle diensten die ik nu heb tegelijkertijd aan voor 50% van de prijs inclusief BTW tot 30 april 2023! 

De volle details over alle diensten zoals de Free Discovery Call, The Clarity Coaching Session, The Unleash The God(dess) Within programma, The Create Your Empowering Vision traject, The Live By Design doorlopend coaching, en de Combipakketten, dat vind je allemaal terug op de Goddess Creations website. Klik hier om te gaan kijken. 

Maar dit is niet voor iedereen! 

Dit is voor de man of vrouw, die zich herkent als iemand die veel last heeft van zijn of haar gezondheid, die worstelt in het dagelijks leven om zich energiek te voelen, of moeilijk uit bed kan komen, die minder depressief wil zijn en die zich zelfverzekerder wil voelen, die minder van zichzelf wil walgen. 

Dit is voor haar of hem die nou wil stoppen met de verkeerde partner aan te trekken, die liefde anders wil ervaren, die een positiever zelfbeeld wil hebben, die een reden wil hebben om te leven, die vol vertrouwen wil zijn en met fysieke en mentale gezondheid de wereld in wil treden. 

Dit is voor de vrouw of man die van alles al geprobeerd heeft, die tevergeefs meerdere psychologen of therapeuten heeft gehad en denkt, “Hoe moet ik nu verder?” “Want ik weet het niet meer!” Dit is voor jou die aan het einde van je latijn staat en dit echt niet meer kan en een laatste roep om hulp doet. 

Herken jij jezelf hierin een beetje?

Dan is de Unleash The God(dess) Within programma wat voor jou. 

Grijp nu jouw kans om het tij te keren in jouw leven! 

Boek nu jouw Gratis Discovery Call met mij en garandeer jezelf deze weggeefprijs.

Ben jij het ook zat om je tijd en geld te verdoen?

In tegenstelling tot andere therapeuten of coaches of dienstverleners, waarbij je maandenlang een wekelijks gesprek hebt en niet vooruit komt, biedt de Unleash The God(dess) Within programma binnen 2 weken tot een maand de resultaten die jij wilt en nodig hebt.

Als een gevolg van de Unleash The God(dess) Within programma, dat 15-20 uur duurt, ga jij je in een zeer korte tijd lichter voelen, meer zelfverzekerd en energieker. Je weet wat jou in het verleden heeft verhinderd en je bent ervan overtuigd dat dat geen rol meer zal kunnen spelen in jouw leven. Jij bent eindelijk vrij! 

Jouw langdurige pijnen zijn minder, jouw overtuigingen zijn versterkend, jouw emoties zijn verlicht, jouw gedachten zijn positiever, je bent een start aan het maken om jouw gewoontes te veranderen, jouw waarden hebben andere prioriteiten

Fantastisch! Nu kan jij vrije bewuste keuzes maken in het leven en genieten en jouw leven plannen zoals jij echt wilt op weg naar jouw fijnere toekomst. Want jij bent hier om plezier te hebben, net als de ander. Ja toch?

Het kan zijn dat mijn agenda voor april al helemaal vol is en dat maakt niks uit, want op de website kan je in ieder geval de Unleash The God(dess) Within programma in je winkelwagen zetten en de aanbetaling doen met de aanbiedingsprijs. En dan krijg je sowieso daarna een gesprek met mij om de dagen en tijden te regelen, als ook de kans om jouw verhaal te delen en jouw wensen te onderzoeken zoals in de Free Discovery Call

Wat van belang is, is dat jij je goed voelt en je openstelt in alle eerlijkheid en dat we samen een startmoment kiezen om jouw leven te bekrachtigen.

En voel je vooral niet geremd om jouw fantastische prijs in de pocket te hebben, want je kan kiezen om alles in één keer te betalen of in twee, drie, vier, zes of tien termijnen. De keuze is aan jou. Volle vrijheid heb je hier!

Dus boek jouw gratis Discovery Call met mij en als dat later is, geen probleem! Dan heb je tenminste deze deal al in de pocket.

En waarom zou je, net als ik, jarenlang zelf worstelen met jouw zieke, emoties, pijn en frustratie door het allemaal alleen proberen te doen en zelf uit te zoeken? 

Waarom zou je de lange route nemen, terwijl je nog zoveel te genieten hebt van jouw leven?

Waarom is de korte route niet jouw route?

Wat als het wel kan? 

En hoe mooi zal je leven dan zijn als jij eindelijk de energie hebt, de focus hebt, de wil hebt om vol in het leven te staan, vol energie in blijdschap met een heel veld voor je aan nieuwe mogelijkheden? 

Wat als jij wél in die boot stapt? 

What if you do Unleash The God(dess) Within?

 

Shamna Lea Grey

Goddess Creations

“We are all Creations of Goddess and everything we do is a Goddess Creation.”