Mijn lief heeft dit lied met mij gedeeld, om aan te geven hoe hij er zal zijn, is, op de reis die we te gaan hebben, samen.
Dit raakt mij, want zo’n commitment vind ik heftig. Dat is nieuw, dat is mij vreemd en dat breekt mijn hart nog meer open om te ontvangen.
Toen ik dit lied vandaag nogmaals luisterde, dacht ik, ik wil hierover schrijven, want de rollercoaster, de achtbaan, de high en low is wat ik meemaak, meegemaakt heb de afgelopen maanden.
Depressie, fysieke pijn, 2x naar Amerika, relatie aangaan, veel geld uitgeven, bedrijf staat stil, taboes doorbreken, team lid zijn en meer…
En ik ben er zo dankbaar voor ook. Want ik daag mij uit om mijn grenzen te verleggen, buiten mijn comfortzone te gaan. En steeds weer het nieuwe op te zoeken.
Wat mijn bedrijf betreft is dit ook uitdagend. Want ondanks dat er vaak wordt gedacht dat je maar één koers moet lopen, één pad moet kiezen en daarop blijven, merk ik dat ik dit niet kan.
Net als de natuur, verander en groei ik en dus ook mijn bedrijf, mijn missie, mijn doel. Goddess Creations is een middel voor mij óm te genieten, óm van waarde te zijn, óm overvloedig te leven. Ja Leven! Niet persé overvloed te hebben.
Het is een middel, waarbij vele wegen naar Rome leiden. Genot! Fun! Avontuur! Connecties!
Ik geniet zo ontzettend van de inzichten en transformaties die iemand kan krijgen via coaching, s3ksuele bevrijding en expressie, zelfliefde.
Nu, denk ik, hoe nu verder?
Hoe breng ik dit nu samen, op een manier dat behapbaar is voor iemand. Ik heb namelijk overvloed aan talent. Maar wat heb jij nodig?
Ik heb gewoon te Zijn en vertrouwen. Ik mag mijn Juicy Ik volgen. Waar ga ik van aan? Voorbij logica. Voorbij dogma en regels.
Voor nu als eerste stop, naast veel reizen en liefde, is het op de Spiritueel Alternatief beurs staan in Rijswijk op 18 en 19 november.
Weer een uitdaging, weer een stap. Dan zie en voel ik verder. Gordels vast in de Rollercoaster.
Heb je vragen? 👂🏾 of
Goddess Creations
💜💙🧡
“We are all Creations of Goddess and everything we do is a Goddess Creation.”

P.s. Hier kan je Rollercoaster van Danny Vega zelf luisteren