Eerlijk gezegd heb ik het zwaar gehad de laatste paar maanden. Een dip, tegen depressie aan, in mijn eigen Onderwereld.

En je zou het niet zeggen want sinds mei ben ik naar de BDSI Tantra training geweest, naar Boston, naar een vrouwen weekend, ben ik tempel Priestess geweest en heb een Goddess embodied, ik heb met coaching op een festival gestaan.

 

Yes het was busy.

 

En ik moest daarna niet alleen bijkomen, maar ik zakte af, steeds dieper. In een soort slijk. En ik vond het best, want het was er rustig. En in het donker vind grote transformatie plaats. Ik deed niets en hoefde niets. Wat niet waar was, want ik ging door.

Ik bleef studeren en mijzelf achter de schermen uitdagen. En toen mijn lichaam op midzomernacht tijdens het dansen, want ja dat deed ik ook, 5 ritmes, Ecstatic en Tantra, toen ik mijn rug verrekte, toen werd het anders.

 

Ik had pijn en pufte door, tussen het coachen van klanten door. De pijn in mijn rug veranderde in lumbago, spit, de dag dat ik naar het festival mocht rijden met mijn nieuwe partytent. Met rugmedicatie kwam ik die 10 dagen door.

En ik heb het wel naar mijn zin gehad en mooie contacten gemaakt. Vrouwen helpen van hun trauma of blokkade af te komen. Ik was constant de lessen in alles aan het zoeken tussen de regenbuien door. Wat straal ik energetisch uit? Wat is mijn les? Het waren er zo veel.

 

Daarna reisde de pijn van mijn heupen en benen naar mijn, rug, schouderbladen en nek. En toen zag ik het patroon…

Ik zat weer in een cocon. En een fikse! Ik was een mega transformatie aan het ondergaan. Mijn eerste grote was in het jaar dat ik 41 werd, toen alles veranderde, en mijn Awakening begon.

 

Wat ik merkte is ook dat mijn gedachten anders werden. I didn’t give a damn! Thuis verslonsde en ik zat als een kluizenaar semi tevreden in mijn bubbel. Wel had ik steeds online contact met mijn tribe.

 

En ik rustte en luisterde naar mijn lichaam, wat zijn de signalen, boodschappen, wat heb ik te doen?

En met journaling en mediteren werd de wolk wat minder dense, lichter.

Lichamelijk ben ik bijna terug op mijn rechter oog na, waar ik veel druk achter voel. Ik weet wat ik wil. En ik heb geen haast meer.

 

I do it my way, in my time.

Ik kom weer een beetje uit mijn schulp.

 

En ondertussen coach ik verder met blijde klanten met diepe transformaties.

Wat mooi om dat te zien. En net als wat ik van hun vraag, hoe ik hun begeleid naar zelfvertrouwen, zelfliefde en uit hun Depressie of put, zo doe ik dat ook op mijn manier.

I walk my talk. In kracht en vertrouwen.

 

Wil jij dat ook?

 

Gratis Oriëntatie Gesprek

Shamna Lea Grey

Goddess Creations

“We are all Creations of Goddess and everything we do is a Goddess Creation.”